mai 20, 2022
Posted by: Editor

Atenție, vin pozele cu maci

Dupa ce toată lumea s-a întrecut în poze cu floricelele de primăvară, glicina mov sau albă și câmpurile de rapiță, vine vremea regelui. Macii sunt de departe cei mai fotogenici. Apar pe la sfîrșitul lui mai, începutul lui iunie. Să te ții cadre bucolice și fete cu plete în vânt prin lanurile cu maci. Nici nu e de mirare, macul e pata de culoare perfectă. Și mai e și nepretențios, te poți întâlni cu el unde nici nu te aștepți. Inclusiv prin oraș. Dar câteva trucuri mici îți pot ridica o poză banală într-o imagine cu care să te lauzi pe rețelele de socializare. Iată:

Pata de culoare

Ce îți poți dori mai mult decât o pată rotundă roșie pe un fundal neutru. Un mac rătăcit pe un spațiu verde oarecare în mijlocul orașului. Un lan cu maci chiar la ieșirea din oraș. Sau câțiva maci în iarba de pe malul înalt din Vama Veche.

Poți înveseli un cadru banal pe care multă lume îl folosește. Doar în sezonul macilor.

Și, desigur, accesoriu pentru un portret. Aici creativitatea nu are limite. Poate fi un câmp ca cel din poză sau un mac folosit ca accesoriu.

Mare + maci = love

E cea mai frumoasă alăturare. Chiar dacă poate nu e vremea ideală pentru plajă (că pentru baie clar nu e), fă o scurtă ieșire la mare pentru un set de poze de vis.

Bonus: în iunie e mult mai liber la mare. Cum e să ai o panoramă superbă doar pentru tine?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.